HomeFinancieAladdin a Golden Palace | Napíš svoju výhernú rozprávku

Aladdin a Golden Palace | Napíš svoju výhernú rozprávku

Trúfame si tvrdiť, že ani medzi Kajotármi sa nenájde nikto, kto by v živote nepočul príbeh o Aladdinovi. Jeho strastiplná cesta za záchranou kráľovstva v spoločnosti modrého džina a opičiaka baví od nepamäti. Vďaka Kajot Intacto a našej novej hre Aladdin and the Golden Palace môžeš jeho púť znova odštartovať a získať pri nej parádne výhry! Napíš svoju vlastnú rozprávku o Aladdinovi.

Starí známi v Aladdin and the Golden Palace

Aladdin sa znova vracia, aby opäť bojoval proti zlému čarodejníkovi Jaffarovi a jeho sluhom. Ty sa k nemu teraz môžeš pripojiť vďaka hre Aladdin and the Golden Palace od Synotu rovno v tvojom obľúbenom Kajot Intacto kasíne. Tvoji starí známi, ako je krásna Jazmína alebo sám Aladdin, ktorý vypláca najviac. Chýbať nebudú ani predmety v podobe lampy, šablí, truhlíc alebo kartových symbolov.

Tvoje priania o výhre potom splní džin, fungujúci ako Wild symbol. Všetky symboly sa rozkladajú na celkovo 20 výherných líniach päťvalcového automatu. Tvojmu dobrodružstvu bude napomáhať vysoká volatilita, ale predovšetkým RTP dosahujúce viac ako 98 %. Všetko je to potom zabalené do extrémne príjemnej grafiky s vydareným hudobným sprievodom v arabskom štýle.

Vydaj sa do paláca pre bonusy

Najdôležitejšiu úlohu v hre Aladdin and the Golden Palace zohráva samotný zlatý palác. Sídlo sultána totiž nie je iba domovom princeznej Jazmíny, ale aj 10 free spinov, ktoré si môžeš pripočítať, keď nájdeš 3 jeho symboly kdekoľvek na hracom poli. Nájsť ho potom môžeš aj vo voľných zatočeniach a získať ich tak pre seba ešte viac.

Vo free spinoch zohráva veselý džin ešte väčšiu rolu. Naďalej samozrejme pôsobí ako Wild, ale tentoraz sa dokáže natiahnuť cez celý valec, na ktorom sa objaví. Výhry tak môže vykúzliť prakticky kdekoľvek.

Dobrodružstvo v rozprávke s Aladdin and the Golden Palace

Chceš sa vrátiť do detských čias a znovu prežiť rozprávku o Aladdinovi? V Kajot Intacto kasíne máš jedinečnú možnosť! Vydaj sa do sveta orientu v Aladdin and the Golden Palace a vydaj sa na rozprávkové dobrodružstvo s free spinmi a expandujúcim Wildom! Výhry za pol kráľovstva ťa určite neminú.

hrať tu!

- Komerční sdělení -pr clanky

Najnovjše články